LET´S GO SAFE & SOUND!

Afterski i vårt tidigare populära koncept tar en paus kommande säsong. Men vi tar inte paus från att erbjuda ett bra avslut på skiddagen med mat, dryck & musik, något som är tillåtet på restaurang. Du kommer känna igen dig hos oss och så som du för tillfället agerar på krogen, med till exempel max 4 personer per sällskap, sittande förtäring med avstånd, etc. 

Regeln om sittande förtäring samt avstånd till andra sällskap gör att vi kan ta hand om färre gäster än normalt. Det innebär inte att vi ställer in, utan att vi ställer om och anpassar oss efter FHM´s råd om krogliv.  Om du som gäst och vi som krog håller oss till de råden så kan vi skapa en bra upplevelse tillsammans.

Vi kommer att bjuda på musik, antingen via spellistor eller från vår hus-Dj, hustrubadur eller vårt husband som kan presenteras i olika format enligt vår unika modell.

Det är tillåtet att framföra levande musik i samband med mat&dryck, då det är ett evenemang som inte räknas som offentlig tillställning eller allmän sammankomst, se FHM info här. Vi har ca 30 bord för max 4 pers per bord i luftiga lokaler på två våningar. 

Från scenen har man en bra överblick av lokalen och kan därför tillsammans med våra gäster, entrévärd och personal skapa en härlig stämning där vi bryr oss om varandra i en trygg miljö.

Platserna är begränsade, vi tipsar om att ni bokar bord i tid, och vi begär att ni förhåller er till våra husregler vid ert besök. 

Vi på Årehyddan värnar om  skidåkning, hälsa och musik. Det kommer vi göra även denna säsong 2020/2021.

För att skapa en trygg miljö har vi bland annat gjort följande: 

  • Satt upp plexiglas vid barer och garderob.
  • Tagit bort ett antal bord, så att vi nu har ca 30 bord med för närvarande max 4 personer per bord.
  • Erbjuder handsprit och tvättmöjligheter.
  • Utformat tydliga husregler. För er och vår säkerhet.
  • Skalat ner musikunderhållningen så att det är anpassat för situationen.
  • Erbjuder take away på soppor & wraps via appen ANCON ORDER för er som inte vill komma in i lokalen.
  • Tagit bort vår populära sopp-buffé och ersatt med bordsservering.
  • Utbildat personalen i FHM guidelines.

 

BOKA BORD HÄR

Schema 2020/2021

Denna säsong blir schemat olikt det du är van vid. Vi kommer i dagsläget inte skriva i schemat vilket format som gäller för dagen eller vilka som är på plats, men det kan komma att uppdateras senare. Men det kommer att serveras musik. Antingen via spellistor, alternativt livemusik/DJ.

Vi tar emot ett begränsat antal gäster baserat på det antal sittplatser vi har och erbjuder ett begränsat antal bord tillgänglig för bokning. För närvarande ca 30 bord med max 4 pers per bord. Lokalen kan även abonneras för slutna sällskap, håll utkik i kalendern nedan för information.

Vid bordsbokning ber vi om förbeställning av dryck & ev. snacks eller mat. Se meny:

Menu kl 11:30-18:00
Dryckesmeny kl 15-18

v.50

v.51

v.52

v.1

v.2

v.3

v.4

v.5

v.6

v.7

v.8

v.9

v.10

v.11

v.12

v.13

v.14

v.15

v.16

v.17

Fre 30/4: abonnerat.

v.18

Stängt.

Vi råder samtliga gäster som lämnar oss efter backens stängning att ta sig hem via lift (A33), Bergbanans mittstation, eller andra alternativ via ordinarie bilväg. Ex. Toptaxi (0647 – 220 20) eller Björn Olssons Taxi (0647-505 55). Fler alternativ finner du på nätet. Det är förbjudet att vistas i pisten efter stängningstid!

Sällskap med upp till 500 personer

Våra lokaler har en unik scen med gigantduk, 3 barer samt plats för 500 personer med möjlighet till bokningar kvällstid. (Reservation för ändring 2021)

Upp till 200 personer vid dukat bord

Menyn passar såväl lunchgästen som kvällsbokningen. Vi dukar upp till 220 gäster kring våra bord på två våningsplan. Covid-19 anpassat, grupparrangemang.

Modern scen

Scenen, designad av artisten Peter Glyt, är näst intill oförskämt bra, med panoramafönster mot Stjärnbacken som backdrop. Åres mest backnära scen!

Personliga event

Företagskickoff, produktlansering, kompisgänget eller födelsedagsfesten? Vi vill göra din vistelse i Åre till en oförglömlig stund! Covid-19 anpassat så klart.