Boka Årehyddan för ditt event

Årehyddan är en fantastisk lokal för gruppevenemang. Samla företaget, kunder eller leverantörer, sänd live på vår gigantduk, spela in film på våra solaltaner eller fyll scenen med gästartister. Möjligheterna är oändliga när du vill skapa en kreativ miljö för ditt team. 

Med pisten utanför dörren 

Oavsett om du ställer skidorna på vår altan eller kommer till fots är det lätt att ta sig till Årehyddan. Vi finns vid kanten av Stjärnbacken, bara 60 meter från Bergbanans mittstation där taxin också stannar. 

Gruppmeny      

BOKA HÄR

Se vår film från grupparrangemang. Först kortfilm (59sec) sedan en längre för dig som vill se mer 🙂

Konferens, kickoff & frukostseminarier

Prisexempel: Fördrink, 3-rätters med dryckespaket inkl. kaffe: 864kr per person. Lägg till fr. 28 tkr  så har du ett liveband på scenen unikt för er och en garanterad helkväll vi kanten av Stjärnbacken för ditt gäng! Se mer info i meny längre ner på sidan. Priser ex moms. 

Lokal för upp till 200 sittande eller 500 totalt i lokalen, Åres mest backnära ultramoderna scen med stora möjligheter till ljud, ljus och mediashow. Fullständiga rättigheter till kl 02.

Ett bra skidavslut alla dagar kl 15 – 19 från lucia till valborg, de flesta med liveunderhållning av  hus-dj, hustrubadur eller husband. Möjlighet för er att boka hel eller del av lokalerna. Varför inte vår övervåning med egen bar, egen ingång, egen toalett, balkonger med sittplatser och eget nyttjande av champagneterrassen!

Lilla konferensen (20 pers) kl 07-22. Abonnera Gamla Hyddan, en unik fjällmiljö med eget loft. Går att nyttja heldag.

Stora konferensen (160 pers) kl 07- 12. Abonnera hela Årehyddan och stora scenen för grupper upp till 160 personer. Träffas kl 07 med frukostbuffé, använd sedan scenen och lokalerna till konferens. En unik upplevelse mitt i backen! Avsluta med en lunch, sedan ut på aktiviteter / grupparbeten på Årefjällets kreativa miljö!

Boende 3 lägenheter med totalt 12 bäddar för mindre grupper, med möjlighet för kreativ konferens.

Kort och gott – vill du ha en unik mötesplats för grupp & event
– Ring, messa eller maila Amanda för en förutsättningslös diskussion. Mobil: +46 73 310 46 84. bokning@arehyddan.se

Lunchmeny
Afterskimeny
Gruppmeny      
Våra lokaler

Plats för 500 personer

Våra lokaler har en fantastisk scen med gigantduk, tre barer, plats för 500 personer och möjlighet till bokningar kvällstid. 

220 personer vid dukat bord

Årehyddans meny passar såväl lunchgästen som kvällsbokningen. Vi dukar för upp till 220 gäster på två våningsplan. 

Scen med Åres bästa backdrop

Scenen, designad av Peter Glyt, är näst intill oförskämt bra med panoramafönster mot Stjärnbacken som backdrop. Åres mest backnära scen! 

Företagskickoff eller födelsedagsfest?

Företagskickoff, produktlansering, kompisgänget eller födelsedagsfest? Vi kan göra din vistelse i Åre oförglömlig!