Grupp & Event

Vi har en unik lokal för din grupp mitt i backen. Komplett med scen, barer och pisten utanför dörren, men ändå möjlighet att ta sig till oss till fots, 60 meter från Bergbanans mittstation / taxidrop. Du kan sända live på vår gigant-duk, spela in film på våra solaltaner, fylla scenen med gästartister eller helt enkelt skapa en kreativ miljö för ditt team! Möjligheterna är oändliga.

BOKA HÄR

Se vår film från grupparrangemang. Först kortfilm (59sec) sedan en längre för dig som vill se mer 🙂

Konferens, kickoff & frukostseminarier

Prisexempel: Fördrink, 3-rätters med dryckespaket inkl. kaffe: 864kr per person. Lägg till fr. 28 tkr  så har du ett liveband på scenen unikt för er och en garanterad helkväll vi kanten av Stjärnbacken för ditt gäng! Se mer info i meny längre ner på sidan. Priser ex moms. 

Lokal för upp till 200 sittande eller 500 totalt i lokalen, Åres mest backnära ultramoderna scen med stora möjligheter till ljud, ljus och mediashow. Fullständiga rättigheter till kl 02.

Ett bra skidavslut alla dagar kl 15 – 19 från lucia till valborg, de flesta med liveunderhållning av  hus-dj, hustrubadur eller husband. Möjlighet för er att boka hel eller del av lokalerna. Varför inte vår övervåning med egen bar, egen ingång, egen toalett, balkonger med sittplatser och eget nyttjande av champagneterrassen!

Lilla konferensen (20 pers) kl 07-22. Abonnera Gamla Hyddan, en unik fjällmiljö med eget loft. Går att nyttja heldag.

Stora konferensen (160 pers) kl 07- 12. Abonnera hela Årehyddan och stora scenen för grupper upp till 160 personer. Träffas kl 07 med frukostbuffé, använd sedan scenen och lokalerna till konferens. En unik upplevelse mitt i backen! Avsluta med en lunch, sedan ut på aktiviteter / grupparbeten på Årefjällets kreativa miljö!

Boende 3 lägenheter med totalt 12 bäddar för mindre grupper, med möjlighet för kreativ konferens.

Kort och gott – vill du ha en unik mötesplats för grupp & event
– Ring, messa eller maila Amanda för en förutsättningslös diskussion. Mobil: +46 73 310 46 84. bokning@arehyddan.se

Menu kl 11:30-15
Menu kl 15-19
Gruppmeny      
Våra lokaler

Sällskap med upp till 500 personer

Våra lokaler har en unik scen med gigantduk, 3 barer samt plats för 500 personer med möjlighet till bokningar kvällstid. (Reservation för ändring 2021)

Upp till 220 personer vid dukat bord

Menyn passar såväl lunchgästen som kvällsbokningen. Vi dukar upp till 220 gäster kring våra bord på två våningsplan. Covid-19 anpassat, grupparrangemang.

Modern scen

Scenen, designad av Peter Glyt, är näst intill oförskämt bra, med panoramafönster mot Stjärnbacken som backdrop. Åres mest backnära scen!

Personliga event

Företagskickoff, produktlansering, kompisgänget eller födelsedagsfesten? Vi vill göra din vistelse i Åre till en oförglömlig stund! Covid-19 anpassat så klart.