Boka Årehyddan för ditt event

Årehyddan är en lika anrik som unik mötesplats mitt i Åres skidsystem med massor av möjligheter för grupper upp till 250 personer. Här skapar vi tillsammans en kreativ arbetsmiljö för konferenser och personalfestligheter eller en upplevelse utöver det förväntade så som bröllop eller varför inte ett 50-årsfirande.

En minnesvärd kväll på Årehyddan

Vid halv åtta kliver ni av Bergbanans mittstation och tar en snabb promenad längs marschallerna till Årehyddan för att samla ihop gänget och hälsa alla välkomna då serveras Glûhwein på terrassen I matsalen spelas skön musik av antingen pianist, liveband, DJ eller spellista. När ni sitter till bords är det dags för välkomsttal och därefter serveras förrätten.

Efter underhållning eller om någon i gruppen spexar, talar, informerar eller visar bilder serveras varmrätten och efter tacktal rundas middagen av med dessert. Om kvällen inte ska övergå i dans/nattklubb så är det uppskattat med någon form av underhållning till desserten. Därefter fylls dansgolvet upp med musik till DJ eller live-band och barerna öppnas. Vickning serveras en halvtimme innan kvällens slut runt kl.01:00, kan bokas till kl. 02:00. Arrangerad hemtransport eller promenad hem på egen hand.

Vi har lång erfarenhet att skapa aktiviteter för dags- och kvällsarrangemang, kontakta oss så får vi möjligheten att tillsammans skapa en minnesvärd upplevelse. Oavsett om du ställer skidorna på vår altan eller kommer till fots är det lätt att ta sig till Årehyddan. Vi finns vid kanten av Stjärnbacken, bara 60 meter från Bergbanans mittstation.

Gruppmeny Vinlista Dryckesmeny Boka här

Konferens, kickoff & frukostseminarier

  • Lokal för upp till 200 sittande eller 500 totalt i lokalen
  • Åres mest backnära ultramoderna scen med stora möjligheter till ljud, ljus och mediashow
  • Fullständiga rättigheter till kl 02:00.
  • Ett bra skidavslut alla dagar kl 15 – 19 från lucia till valborg
  • de flesta med liveunderhållning av hus-dj, hustrubadur eller husband
  • Möjlighet för er att boka hel eller del av lokalerna. Varför inte vår övervåning med egen bar, egen ingång, egen toalett, balkonger med sittplatser och eget nyttjande av champagneterrassen
  • Lilla konferensen (20 pers) kl 07-22. Abonnera Gamla Hyddan, en unik fjällmiljö med eget loft. Går att nyttja heldag
  • Stora konferensen (160 pers) kl 07- 12. Abonnera hela Årehyddan och stora scenen för grupper upp till 160 personer. Träffas kl 07 för frukostbuffé, använd sedan scenen och lokalerna till konferens. En unik upplevelse mitt i backen. Avsluta med en lunch, sedan ut på aktiviteter eller grupparbeten på Årefjällets kreativa miljö.
  • Boende 3 lägenheter med totalt 12 bäddar för mindre grupper, med möjlighet för kreativ konferens.

Kort och gott – vill du ha en unik mötesplats för grupp & event ring eller maila Amanda för en förutsättningslös diskussion.
Mobil: +46 73 310 46 84
Mail: bokning@arehyddan.se

Peter & Tova med personal

ÅREHYDDAN

Plats för 500 personer

Våra lokaler har en fantastisk scen med gigantduk, tre barer, plats för 500 personer och möjlighet till bokningar kvällstid.

220 personer vid dukat bord

Årehyddans meny passar såväl lunchgästen som kvällsbokningen. Vi dukar för upp till 220 gäster på två våningsplan.

Scen med Åres bästa backdrop

Scenen är näst intill oförskämt bra med panoramafönster mot Stjärnbacken som backdrop. Åres mest backnära scen!

Företagskickoff eller födelsedagsfest?

Företagskickoff, produktlansering, kompisgänget eller födelsedagsfest? Vi kan göra din vistelse i Åre oförglömlig!