jan 16

INSTÄLLT – En musikalisk smakupplevelse med Gladys!

*** På grund av rådande situation med COVID-19 ställer vi in kvällen med Gladys. Vi kommer tillbaka med ett nytt datum i kommande säsong. Team ÅreHyddan ***

 

 

Inför säsongen 2020 har Årehyddan investerat i ett nytt utbyggt kök för ökad kapacitet. I samband med det satsar man även på uppgraderade kvällsarrangemang och erbjuder bland annat en tre-rätters meny signerad artisten Gladys Del Pilar Berg på påskafton.

Gladys slog igenom som artist i början av 1990-talet. Gladys tillhör eliten bland svenska artister med en stor skivutgivning och bland mycket annat medverkan i melodifestivalens uttagning ett flertal gånger. Med gruppen Afro-Dite vann hon uttagningen 2002 och fick tillsammans med gruppens övriga två medlemmar, Kayo Shekoni och Blossom Tainton, representera Sverige vid Eurovision Song Contest i Tallin.

Som en av dirigenterna i teves satsning Det Stora Körslaget blev hon känd som gospelartist och tävlingen Hela Kändis-Sverige Bakar vann hon utan att egentligen ha skaffat sig någon erfarenhet av att baka.

Däremot är hon en amatörkock av rang och med en smakpalett ända tillbaka till sitt födelseland Ecuador. Mellan rollerna som Oda Mae Brown i Ghost och som Delores i En värsting till syster, på Chinateatern, har hon även gett ut sina tankar och sin historia i bokform

Musikalisk smakupplevelse med Gladys, 11 april kl 20:00

Pris 475kr. (820kr inkl. dryckespaket)

Påskafton den 11 april bjuder Gladys in till en musikalisk smakupplevelse. Hon presenterar en egenskapad trerätters meny, blandat med berättelser och sånger från sin musikaliska karriär, inbakad i den nysläppta boken ”Tro, Hopp & Kärlek”.  Under kvällen finns även möjlighet att köpa signerade ex. Endast bokade sällskap.

 

Sänd bokning/frågor till  bjorn@arehyddan.se

 

Välkommen!