aug 21

Jobba hos oss!

Vi söker Dig till Vårt team för Årehyddan 2022.

På morgonen en mysig fikastuga på fjället. På lunchen en klassisk backrestaurang med 200 sittplatser som erbjuder skidgästen en rejäl och bred lunchmeny. På eftermiddagen en samlingsplats för upp till 500 festsugna afterskigäster med gemenskap, glädje och livemusik i fokus. På kvällen en perfekt lokal för abonnerade grupper! 

Årehyddan ligger vid kanten av Stjärnbacken och har de senaste fem åren tillsammans med ägargrupp och personal utvecklats till en av Åres mest uppskattade backrestauranger för fika, lunch, afterski och kvällsarrangemang. Nu tar vi nästa steg i vår satsning och bygger inför säsongen ut köket, utvecklar grupparrangemangen samt tillsätter en dedikerad restaurangansvarig. Gästen står i fokus, liksom musiken och maten. Vi förväntar oss att du bidrar med din kompetens och personlighet i teamet, med stort engagemang och hjärta. I gengäld lovar vi en stimulerande arbetsmiljö och personlig utveckling för dig i vårt sällskap under säsongen.

Är du den vi söker till vårt team?

 

1x SÄLJARE / EVENTVÄRD

Vi söker dig som är resultatinriktad och kan jobba självständigt, men också är en teamspelare.  Du ska löpande ta emot våra afterski- och kvällsbokningar samt  Du bidrar till ett aktivt sälj- och marknadsföringsarbete, representera oss på mässor och underhålla vårt nätverk i Åre.. Du ska vara värd vid entrén vid våra större helger och vara gästens första och sista kontakt, samt redo att schemaläggas i ordinarie service vid behov. Du ska framförallt fokusera på att sälja in våra kvällsarrangemang, direkt eller via annan eventbyrå. Vid insålda event så ska du ansvara för att genomförandet av eventet uppfyller eller helst överträffar kundens förväntningar. Tjänsten kan också utökas med säljuppdrag vid våra sommar konserter i Kalmar, samt våra paddelresor till Madrid.

Anställning från december 2021 (eller tidigare) – april 2022, med anställningsform, lön och startdatum enligt överenskommelse, med möjlighet till heltidsanställning. Eventuellt kan det vara aktuellt med projektanställning om du har andra säljuppdrag under året i annan eller egen verksamhet

 

1x RESTAURANGANSVARIG

Att skapa och ansvara för en väl fungerande restaurangmiljö står i fokus. Du kommer jobba tätt med VD Peter Glyt, restaurangchef Amanda Strandberg samt kökschef . Vi förväntar oss att du bidrar med din kompetens och stort personligt engagemang i teamet. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och personlig utveckling för dig under säsongen. Du har en restaurangutbildning eller motsvarande och några års yrkesvana med goda referenser.

Vi söker dig som brinner för restaurangyrket och vill ta ansvar för vår matsal. Du ska ha ett bra öga för detaljer, det som gör det lilla extra för gästen. Du ska vara ordningsam och strategisk. Under daglig drift kl 11-18 arbetar du tillsammans med övrig serveringspersonal och leder dem i arbetet. Du är positiv och lösningsinriktad och bidrar alltid med positiv energi både till medarbetare och gäster.

 

1x SOUCHEF & KOCKAR

  • Du bör ha minst 2-4 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.
  • Du ska vara van vid hög nivå på kökshygien.
  • Arbetsteamet består av köksmästare, 2 kockar, köksbiträde och diskare.

KÖKSBITRÄDE

  • Du bör ha minst 1 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.
  • Du ska vara van vid hög nivå på kökshygien och ta hand om varuleveranser och sophantering.

SERVIS/BARTENDER

  • Du bör ha minst 2 års erfarenhet av restaurangservering eller arbete i bar.
  • Arbetsteamet består  av  restaurangchef 2-8 servis fördelade över 1-4 serveringsytor, 1-4 bartenders, 1 sommelier, 1  hovmästare, 2 runners.

RUNNER/DISKARE

  • Ta hand om löpande disk, diskplock, samt vara behjälplig med snöröjning och godsmottagning.

 

Anställning från december 2022 – april 2023, med anställningsform, lön och startdatum enligt överenskommelse.

Se mer materiel på vår FACEBOOK eller HEMSIDA.

Sänd din skriftliga ansökan eller eventuella frågor snarast till Peter Glyt (vd) via mail: peter@arehyddan.se