aug 21

Jobba hos oss!

Vi söker Dig till Vårt team för Årehyddan 2023/2024.

På morgonen en mysig fikastuga på fjället. På lunchen en klassisk backrestaurang med 200 sittplatser som erbjuder skidgästen en rejäl och bred lunchmeny. På eftermiddagen en samlingsplats för upp till 500 festsugna afterskigäster med gemenskap, glädje och livemusik i fokus. På kvällen en perfekt lokal för abonnerade grupper! 

Årehyddan ligger vid kanten av Stjärnbacken och har de senaste fem åren tillsammans med ägargrupp och personal utvecklats till en av Åres mest uppskattade backrestauranger för fika, lunch, afterski och kvällsarrangemang. Gästen står i fokus, liksom musiken och maten. Vi förväntar oss att du bidrar med din kompetens och personlighet i teamet, med stort engagemang och hjärta. I gengäld lovar vi en stimulerande arbetsmiljö och personlig utveckling för dig i vårt sällskap under säsongen. 

Är du den vi söker till vårt team?

 

RESTAURANGANSVARIG

Vi söker dig som vill ansvara för vår restaurang  och våra afterski och kvällsbokningar. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med VD Peter Glyt och köksmästare Jordi Marba. Förutom att vara bekant med att ansvara för restaurangen och kunna delegera vår säsongspersonal så ingår också att löpande svara på mail och telefon samt att aktivt tillsammans med Tova Glyt uppdatera hemsida och våra sociala medier. Vi brinner för ett bra och familjärt kundbemötande och att mat, musik och fest går hand i hand och att överträffa våra gästers förväntningar. Du har en restaurangutbildning eller motsvarande och några års yrkesvana med goda referenser.

Tjänsten är från 1/12 till 1/5 med möjlighet till förlängning. Lön och boende enligt ö.k 

1x SOUCHEF & KOCKAR

 • Du bör ha minst 2-4 års erfarenhet av köksarbete, och gärna gått restaurangutbildning.
 • Du ska vara van vid hög nivå på kökshygien.
 • Arbetsteamet består av köksmästare, 2 kockar, köksbiträde och diskare.

KÖKSBITRÄDE

   • Du ska vara van vid hög nivå på kökshygien och ta hand om varuleveranser och sophantering.

SERVIS/BARTENDER

   • Du bör helst ha minst 2 års erfarenhet av restaurangservering eller arbete i bar.
   • Arbetsteamet består  av  restaurangchef 2-6 servis fördelade över 1-4 serveringsytor, 1-4 bartenders, 1 sommelier, 1  hovmästare, 2 runners.

RUNNER/DISKARE

   • Ta hand om löpande disk, diskplock, samt vara behjälplig med snöröjning och godsmottagning.

 

Sänd din skriftliga ansökan eller eventuella frågor snarast till Peter Glyt (VD) via mail: peter@arehyddan.se